shopify analytics tool


E-Sigaret- & E-Liquidwinkel DampenMag.NL

Een E-Sigaret of E-Liquid online kopen kan soms lastig zijn. Bij ons koopt u alleen de bekende merken. Wij staan voor optimale kwaliteit, veiligheid, lange levensduur en alle producten zijn 100% origineel. Daarnaast leveren wij alle producten uit eigen voorraad en zorgen wij er graag voor dat u deze snel in huis heeft. Na het plaatsen van de bestelling, wordt u volledig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De E-Sigaret is geen hulpmiddel om te stoppen met roken, maar enkel een alternatief. Wij raden het gebruik van nicotinehoudende producten altijd af.

Ruim assortiment E-Sigaretten, MOD's, Clearomizers & Accessoires

Met ons assortiment spreken wij een grote groep dampers aan. Van een simpele E-Sigaret tot krachtspatsers van Box Mod's voor de meer ervaren damper. Bij ons koopt u enkel de bekende merken elektrische sigaretten. Daarnaast leveren wij alle onderdelen en accessoires, zoals clearomizers, losse batterijen, coils en driptips.

E-Liquids uit Nederland & Europa

Ook aan E-Liquids stellen wij hoge eisen omdat u een hoge verwachting heeft. DampenMag.NL streeft er naar een E-Liquidwinkel te zijn waar elke damper terrecht kan. Alle E-Liquids zijn volledig volgens de nieuwe Nederlandse wetgeving en staan bekend om kwaliteit en smaak. Ook voor mensen met een PG allergie hebben wij een assortiment samengesteld en zijn de E-Liquids verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Gaat uw voorkeur uit naar het zelf maken van E-Liquid; dan hebben wij verschillende merken aroma's en nicotinevrije basis in ons assortiment.


1_levering

Elke bestelling gratis thuisbezorgd

Elke bestelling wordt, op werkdagen, voor 16:00 uur, dezelfde dag verzonden. Hierdoor heeft u de bestelling razendsnel in huis. Versturen wij de zending als pakket? Volg dan de zending gemakkelijk online. Wij hebben een ruime keuze extra verzendmogelijkheden, zoals PakjeGemak, ExtraVroeg en zelfs DPD Pickup Point als dat uw voorkeur heeft. Bepaal het allemaal zelf tijdens het bestelproces.

Klantvriendelijke klantenservice

DampenMag.NL is meer dan alleen webwinkel. Wij zijn namelijk vol passie met ons werk bezig en proberen altijd ons enthousiasme met u te delen. Heeft u een vraag over een product? Heeft u advies nodig bij een eerste aankoop? Stel ze gerust via de e-mail, live chat of telefonisch. U heeft meteen contact met onze klantenservice.E-Sigaretten Assortiment
Aspire, Eleaf, Joyetech, Justfog, Kangertech, SMOK, TeslaCigs & Vaporesso

Europese E-Liquids Assortiment
Alfaliquid France, Alfaliquid Dark Story, Canoil CBD, Dragon Vape E-Liquid, Elda 4U, Elda Premium, E-Liquid France, Millers Silverline, Millers Juice Silverline, Millers Goldline, Sansie Gold label, Vaponaute Botanics en binnenkort ook Vampire Vapes

Amerikaanse E-Liquids Assortiment
Alien Vape E-Liquid, Mila’s Macarons, One Hit Wonder, The Milkman (binnenkort) & Twelve Monkeys uit Canada

Shake & Vape Assortiment
Cloud Vapor, DVTCH, Elda Nicboom (binnenkort), Horny Flava, Dinner Lady, Vampire Vape KonceptXIX, Barista Brew, Craft Vapes, Havana Juice, Humble Juice, Hustle Juice, Mad Hatters Juice, Naked 100, One Hit Wonder Plus, Whip’d E-Liquid & Vaponaute

DIY Assortiment
Big Mouth, Capella, FlavorMonks, Inawera, Just Nic It, NicotineBase, OHMEN, Qpharm, The Perfumers Apprentice & Vampire Vape.
Naast de standaard voorraadproducten; bieden wij ook de speciale inkoop voor groot formaat of lastig te verkrijgen smaken van o.a. FlavorWest.

0_SCHAADT